Selecteer een pagina

Werkzaamheden

Kootstra Beton voor u: storten, vlinderen, polijsten en printbeton.

Particulier of zakelijk, wij zorgen voor een duurzaam, professioneel afgewerkte vloer.

Kootstra Beton - storten

Betonstorten

Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal dat is samengesteld uit cement, water en zand, grind en/of steenslag. Het storten van een betonvloer wordt gedaan met een betonpomp, de juiste hoogte van de vloer wordt bepaald met behulp van een laser.

Voordelen van beton zijn dat de prijs relatief laag is, het eenvoudig is in gebruik en weinig onderhoud nodig heeft. Beton biedt vele mogelijkheden voor zowel binnen als buitenshuis.

 

Kootstra Beton Vlinderen

vlinderen

Als de vloer op de juiste hoogte is gestort heeft dit een korte droogtijd nodig. Een vloer ziet er dan redelijk vlak uit, maar door het uitharden zullen er toch oneffenheden ontstaan. Om die eruit te krijgen en de vloer te verdichten is het nodig om de vloer te vlinderen. Dit wordt gedaan met een vlindermachine, deze is voorzien van een aantal bladen die van stand kunnen veranderen.

De bladen poetsen als het ware de toplaag dicht en hierdoor wordt de vloer steeds gladder van structuur. De prijs voor een gevlinderde vloer hangt af van de grootte van de oppervlakte.

polijsten

Beton polijsten is een techniek waarbij de betonnen oppervlakken door schuurmachines zorgen voor een representatieve afwerking. Door het polijsten wordt de vloer oersterk en is zeer duurzaam. De bovenste laag van beton wordt verwijderd door een diamant polijst machine. Door het verwijderen van deze laag wordt het kwartszand bereikt, dit is veel harder dan de cement laag.

Door te schuren met steeds fijnere segmenten ontstaat er een egaal, glad, verdicht betonnen oppervlak met een glanzend karakter.

Door beton te polijsten wordt de vloer harder waardoor loopsporen worden voorkomen. Het zorgt er ook voor dat het vloeroppervlak krasvrij is en eenvoudig te reinigen, zo ontstaat er een onderhoudsvrije vloer.

printbeton

Printbeton is een duurzaam alternatief voor vloeren in natuurmateriaal. U kunt zelf het gewenste motief en kleur kiezen. Zo heeft u de keuze uit hout, klinkers, natuursteen of keien. Het beton wordt ter plaatse aangebracht door een professionele medewerker. Het voordeel van een printbetonvloer is dat deze kleurvast is en weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het onkruidvrij, vuilafstotend, vorstvrij en heeft het een antislipwerking. De prijs van printbeton hangt af van de oppervlakte, het motief en de kleur.

Kies voor Kootstra Beton

Verzeker uzelf van een duurzame kwaliteitsvloer!

 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vandaag nog uw offerte gratis en vrijblijvend aan.